Namen    Generaties   

Generaties
Wordt in het hoofdstuk "Generaties" op een generatie geklikt, dan verschijnt een schema met alleen de stamhouders van die generatie. (Een stamhouder is iemand die zelf nageslacht heeft met de naam Montizaan). Links naast de stamhouders van die generatie staan ook die van de vorige generaties vermeld, zodat je een soort -horizontale- stamboom te zien krijgt.

Wordt in dit schema met stamhouders op een naam geklikt, dan verschijnt het gezinsschema van die persoon. Via de pijltjes links naast iemands naam kan worden teruggeschakeld naar de ouders, en van daaruit naar de grootouders, enzovoort, om snel te kunnen zien van wie iemand afstamt.

Vanuit het schema met stamhouders kan worden doorgeklikt naar een volgende of vorige generatie stamhouders.

Maar een generatie is natuurlijk groter dan alleen de stamhouders! Bovenaan het schema met stamhouders kan daarom worden doorgeklikt naar een een lijst met alle leden van die generatie. Wordt in deze lijst op een naam geklikt, dan komt een meer uitgebreide beschrijving van die persoon in beeld. Namen in die lijst waarop niet kan worden geklikt, zijn personen van wie (nog) geen verdere details bekend zijn. De basisinformatie (data) staat dan alleen in het schema van de ouders.