Home / Persberichten / Persberichten 2003 / 11 maart 2003

Burgemeester bezoekt echtpaar Bieleveld - Montizaan (woensdag 12 maart 14.00 uur)
Woensdag 12 maart bezoekt burgemeester De Bruin tussen 14.00 - 15.00 uur het echtpaar Bieleveld - Montizaan. Het paar vierde afgelopen weekend zijn zestigjarig huwelijk met een borreluurtje thuis en een etentje in het Wapen van Alblasserdam.
Het echtpaar Bieleveld - Montizaan heeft drie kinderen, zes kleinkinderen en twee achterkleinkinderen en had in Rotterdam (Banierstraat 116-118 in het Oude Noorden) een kruidenierswinkel. Deze zaak is later overgenomen door oudste zoon Wim. Het paar is weliswaar zestig jaar getrouwd, maar niet zestig jaar bij elkaar: ze zijn snel getrouwd om in de oorlog hun huwelijk bevestigd te hebben, maar de heer Bieleveld moest nog twee jaar in Duitsland werken. Wat de familie betreft is dat over twee jaar weer reden voor een feestje.
De heer en mevrouw Bieleveld - Montizaan zijn altijd op wintersport geweest (met caravan) om te langlaufen. Zomers naar Italie en Frankrijk (ook met caravan). Zonder caravan zijn ze naar onder meer Amerika, China en Mexico geweest. Dansen is ook altijd een passie geweest en een kaartje leggen, schuwen ze nog steeds niet. De heer Bieleveld heeft nog altijd plezier in biljarten en is voorzitter van de niet-rokende biljarters geweest.